La seguretat a les instal·lacions, en mans d'empreses certificades.

En el nostre dia a dia, fem servir una gran quantitat d’aparells elèctrics i electrònics a les nostres llars, empreses i negocis. Per garantir el seu correcte funcionament i, sobretot, la nostra seguretat, és crucial que les instal·lacions estiguin en bon estat i compleixin amb les normatives vigents.
Aquí és on entra en joc la importància de confiar en empreses instal·ladores certificades. Aquestes empreses compten amb persones professionals formades i experimentades que disposen dels coneixements i les habilitats necessàries per realitzar qualsevol tipus d’instal·lació de manera segura i eficient.

Per què contractar una empresa instal·ladora certificada?
  • Seguretat: Les empreses certificades compten amb les assegurances, habilitacions i permisos necessaris per realitzar els treballs, fet que garanteix la teva protecció en cas d’accident o imprevist.
  • Qualitat: Les persones professionals de les empreses certificades estan qualificades , formades i assabentades de les últimes tecnologies i  normatives, per la qual cosa poden oferir la seguretat que la instal·lació es realitzarà amb els màxims estàndards de qualitat.
  • Sostenibilitat: en el marc mediambiental en el què ens trobem, les empreses certificades estan preparades per a poder assessorar-te en qüestions d’estalvi energètic així com també poden proporcionar les millors solucions.
  • Tranquil·litat: T’estalviaràs maldecaps i p reocupacions, ja que l’empresa s’encarregarà de tots els tràmits administratius i legals necessaris. Darrera de les empreses també estan els gremis, figura que ofereix un recolzament extra a les nostres empreses agremiades tant en l’àmbit d’assessorament com de gestió d’expedients i tràmits.
  • Compromís: Les empreses certificades treballen amb materials de qualitat i ofereixen garanties dels seus treballs, fet que t’ofereix tranquil·litat a l’hora de pensar que la teva instal·lació està en bones mans.
A més, les empreses agremiades ofereixen un gran valor afegit:
  • Coneixement del sector: les empreses agremiades formen part d’associacions professionals que els permeten estar al dia de les últimes novetats i tendències del sector. Des dels Gremis oferim formacions continuades de tot tipus de matèries: electricitat, gas, fontaneria, energies renovables, domòtica etc etc… per tal de professionalitzar el sector i poder oferir al client final un servei perfecte.
  • Suport i assessorament: Les empreses agremiades poden oferir-te assessorament sobre la millor solució per a les teves necessitats i acompanyar-te en tot el procés d’instal·lació amb el recolzament en el moment que ho necessitin, per part del Gremi.


No posis en risc la teva seguretat ni la dels teus. Confia en empreses instal·ladores certificades i agremiades per a la realització de
qualsevol tipus d’instal·lació a la teva llar empresa. La teva tranquil·litat, val la pena.

Recorda
  • Assegura’t que l’empresa instal·ladora estigui certificada i pertanyi a una associació professional.
  • Assegura’t que l’empresa t’ofereixi un contracte per escrit amb tots els detalls de la instal·lació.
  • No dubtis a preguntar qualsevol dubte que tinguis a les persones professionals de l’empresa instal·ladora.
La teva seguretat, la nostra prioritat!