material E.P.I.

equips de protecció individual

Descobreix una gamma completa E.P.I que fan que la seguretat per les persones treballadores siguin un fet a uns preus excepcionals.

Els EPI són una inversió i en cap cas són una despesa.

SURPOL s’ha especialitzat des de la seva fundació, a principis dels anys 80’, en oferir els productes pes adequats per les tasques que es realitzen en cada moment. Cada feina necessita un EPI específic, els EPI han de ser concrets i adequats per a cada
persona i per a cada tasca,

Estudiem cada cas de forma personalitzada i si cal fem un estudi per aconseguir la millor protecció per garantir la plena seguretat de cada persona treballadora en cada moment i en cada situació.

Pots consultar els catàlegs específics per a cada necessitat de la teva empresa i fer-nos arribar les teves comandes o consultes relacionades en la compra de material E.P.I.

Equipació i vestuari

Vestuari resistents, equips de protecció i eines especialitzades per a entorns laborals segurs. Troba aquí el  material més adequat per a les necessitats de la teva empresa.
Veure cataleg

Línia de vida - Vertical

Maximitza la seguretat vertical amb la aquesta selecció de material línia de vida PRL. Dispositius fiables, instal·lació senzilla i certificada. Protegeix els treballadors en tasques en alçada. Garantia de seguretat i compliment normatiu.
Veure cataleg

Línia de vida - Horitzontal

Protecció en horitzontal per a treballadors en terrats i superfícies planes. Assegura't del compliment normatiu i la seguretat dels teus empleats.
Veure cataleg

anticaigudes

Arnès, cordes i dispositius certificats per evitar caigudes en treballs d'alçada. Garanteix la seguretat dels treballadors en tasques en alçada complint la normativa actual.
Veure cataleg